Gestió empresarial

Si vols obrir una empresa o negoci, o si vols adquirir coneixements sobre la gestió empresarial, o senzillament vols millorar el teu dia a dia com a responsable d’una empresa, en aquest curs trobaràs alguns recursos i eines que t’ajudaran a fer-ho millor.

CONTINGUT:

Gestió estratègica
Màrqueting
Logística
Comptabilitat i finances
Planificació i gestió
Recursos humans
Sistema informació

DIRIGIT A:

Aquelles persones que desitgin gestionar la seva empresa, ja sigui de nova creació o per traspàs.

REQUISITS MÍNIMS

  • Coneixements mínims d'internet.

TUTORITZACIÓ / SEGUIMENT

Cada curs compta amb una persona formadora que estarà atenta als teus dubtes i evaluarà les activitats. En tot moment pot contactar amb la teva formadora amb els teus dubtes, suggeriments, problemes, etc. i rebrà una resposta en un termini màxim de 24 hores.

HORARI

En els nostres cursos online no hi ha activitats que impliquin treballar en un horari concret. Al llarg de cada curs, les activitats poden realitzar-se quan convingui. Si té algun dubte relacionat amb la realització o el contingut del curs, pot escriure a la seva formadora i obtindrà una resposta en un termini màxim de 24 hores.

LLOC

La realització dels nostres cursos és 100% online. Això significa que poden realitzar-se des de qualsevol lloc, mitjançant un ordinador o un dispositiu mòbil amb connexió a internet.

AVALUACIÓ I SUPERACIÓ DEL CURS

Quan es realitza un tasca, el/la formador/a procedeix a avaluar-la i indica si s'ha superat o cal millorar-la. En aquest últim cas, el/la formador/a indicarà quines són les millores necessàries. No hi ha exàmens.

Per superar (aprovar) un curs, cal realitzar correctament totes les activitats proposades en el curs.