100x100formacio Ene/ 13/ 2019 | 0

En molts negocis i diferents públics ens cal parlar, ja sigui davant d’una sola persona, o al davant d’un públic més nombrós. En aquest curs s’aprèn com tractar els diferents interlocutors per a fer una comunicació distesa i ben enriquidora. 

.
.

CONTINGUT:

Introducció
El nostre públic
Llenguatge verbal
Llenguatge no verbal

.

DIRIGIT A:

Aquelles persones que busquin vulguin aprendre a parlar correctament amb el públic o bé hagin de parlar davant d’unes quantes persones.

.
.

REQUISITS MÍNIMS:

      Coneixements mínims d’internet
      Conèixer el Moodle a nivell d’usuari, molt intuïtiu
. .

TUTORITZACIÓ O SEGUIMENT

      A cada curs hi ha una persona formadora que està pendent dels teus dubtes i va avaluant les tasques per si cal millorar-les. En qualsevol moment li pots escriure un missatge amb algun dubte, suggeriment, proposta, … com a molt tard, en 24 hores t’haurà respost.

.

CALENDARI

      1a edició; 1 - 22 febrer
      2a edició; 1 - 22 abril
      3a edició; 1 - 22 juny
      4a edició; 1 - 22 setembre
      5a edició; 1 - 22 novembre


.

DURADA

      La durada del curs és de 20 hores, significa un ritme de treball de 7-8 hores cada setmana.

.

PREU

      180 €, consulteu els nostres descomptes

.

HORARI

      No hi ha cap activitat a cap curs online que impliqui treballar en un horari concret. La persona participant va fent les tasques a l’hora que vulgui. Si té un dubte escriu al seu formador o formadora i abans de 24 hores tindrà una resposta. Tot i que mirem de contestar molt abans.

.

LLOC

      Tots els nostres cursos són el 100% online, tot es fa a través de la xarxa, o sigui, es poden realitzar des de qualsevol punt del món.

.

AVALUACIÓ I SUPERACIÓ DEL CURS

      Un cop realitzada la tasca, el formador/a l’avaluarà, indicant si s’ha superat o hi ha algun detall a millorar. Si és així, el participant l’haurà de millorar seguint els consells del formador/a. No hi ha exàmens.

      El curs s’aprovarà si s’han fet de forma satisfactòria totes les activitats proposades.

.