100x100formacio Ene/ 12/ 2019 | 0

Abans de començar un projecte empresarial cal tenir una bona, idea, saber com gestionar-la, saber el beneficis que ens pot donar, com poder aconseguir finançament per començar, … A més, si ho fem dins l’economia social, que no vol dir que no ens gaudeixi de beneficis, podem aprendre com crear una empresa de forma solidària.

.

CONTINGUT:

Iniciativa emprenedora.
Economia solidària.
Pla d’empresa.
Gestió empresarial.

.

DIRIGIT A:

Aquelles persones que vulguin començar una nova empresa partint d’alguns criteris de l’economia social, o per aquelles empreses que vulguin reconvertir alguns aspectes per convertir-los en més socials i solidaris.

.

REQUISITS MÍNIMS:

          Coneixements mínims d’internet
          Conèixer el Moodle a nivell d’usuari, molt intuïtiu

.

TUTORITZACIÓ O SEGUIMENT

          A cada curs hi ha una persona formadora que està pendent dels teus dubtes i va avaluant les tasques per si cal millorar-les. En qualsevol moment li pots escriure un missatge amb algun dubte, suggeriment, proposta, … com a molt tard, en 24 hores t’haurà respost.

.

CALENDARI

          1a edició; 1 - 28 febrer
          2a edició; 1 - 30 abril
          3a edició; 1 - 30 juny
          4a edició; 1 - 30 setembre
          5a edició; 1 - 30 novembre


.

DURADA

          La durada del curs és de 30 hores, significa un ritme de treball de 7-8 hores cada setmana.

.

PREU

          285 €, consulteu els nostres descomptes

.

HORARI

          No hi ha cap activitat a cap curs online que impliqui treballar en un horari concret. La persona participant va fent les tasques a l’hora que vulgui. Si té un dubte escriu al seu formador o formadora i abans de 24 hores tindrà una resposta. Tot i que mirem de contestar molt abans.

.

LLOC

          Tots els nostres cursos són el 100% online, tot es fa a través de la xarxa, o sigui, es poden realitzar des de qualsevol punt del món.

.

AVALUACIÓ I SUPERACIÓ DEL CURS

          Un cop realitzada la tasca, el formador/a l’avaluarà, indicant si s’ha superat o hi ha algun detall a millorar. Si és així, el participant l’haurà de millorar seguint els consells del formador/a. No hi ha exàmens.

          El curs s’aprovarà si s’han fet de forma satisfactòria totes les activitats proposades.

.